Kurser

KURSER

Vores keramikkurser kører efter en kursusform, som vi kalder 'Åbent Værksted':


ÅBENT VÆRKSTED er et kursuskoncept, hvor vi tilpasser indholdet efter kursisternes individuelle ønsker og erfaringsniveau. Der holdes forskellige daglige oplæg med udgangspunkt i kursisternes ønsker, suppleret med personlig sparring og masser af tid til at eksperimentere og arbejde, både enkeltvis og i små hold. De fleste uger er der kursusopstart søndag eftermiddag kl. 14 og  afslutning fredag til middag med evaluering og oprydning. Det er også muligt at deltage blot et par enkelte dage - ring for at høre nærmere. Du skal være forberedt på intensive dage mandag, tirsdag og torsdag for at nå i mål med dine ting. Underviser: Cille Colberg og Dorte Visby.


PRIS

2 dage kr. 1.600,- (+ gebyr)

5 dage + intro kr. 3.500,- (+ gebyr)


Prisen er inkl. morgenmad kl. 9.00 og frokost kl. 12.00 i folkestuen på Mårupgård. 

Materialer afregnes særskilt med 30 kr. pr. kilo ler inkl. glasur og brænding. 


I kursuskalenderen herunder kan du se hvilke uger, vi holder åbent værksted.  Nogle uger er der fokus på særlige emner. Tilmeldinger og spørgsmål kan henvendes til mail: cille.gallerivisby@gmail.com eller på tlf: 51 22 16 11.

KURSUSKALENDER 2022


SØNDAG DEN 16/1 - FREDAG DEN 21/1


Åbent værksted

Der er mulighed for at dreje og modellere. Du kan lave både el-, raku- og pitbrændinger. SØNDAG DEN 23/1 - FREDAG DEN 28/1


Åbent værksted

Der er mulighed for at dreje og modellere. Du kan lave både el-, raku- og pitbrændinger. SØNDAG DEN 24/4 - FREDAG DEN 29/4


Åbent værksted - designproces, funktionalitet & æstetik 24/4 - 29/4

I denne uge bliver du introduceret til simple designmetoder til at arbejde med dit eget design. Temaet for ugen er funktionelt keramik til bordet, og der undervises i form, æstetik og arbejdstegning. En uge hvor du kan afprøve formudtryk, blive skarpere på hvad du inspireres af og nyde godt af sparring med andre i naturskønne omgivelser. Du skal være forberedt på intensive dage mandag, tirsdag og torsdag. Brændingsmetoder i denne uge: el og raku.

Book dette kursusLØRDAG DEN 7/5 - TORSDAG DEN 12/5


Åbent værksted

I denne uge er der fokus på forskellige typer af brændinger. Du har mulighed for at afprøve både el-, raku- og pitbrændinger. Vi bygge vores egen pit-ovn og går ud i naturen for at indsamle brugbare materialer til brændingerne. Vi taler om de forskellige udtryk som materialerne giver. 


Kurset kan bookes på dette link: SØNDAG DEN 19/6 - FREDAG DEN 24/6


Åbent værksted


SØNDAG DEN 28/8 - FREDAG DEN 2/9


Åbent værksted og saltbrænding

På gårdspladsen skal vi have gang i den nye saltovn og her kan du prøve kræfter med en anden type brændingsmetode. Du lærer om brændingsteori, om glasuren og saltets effekter. Foruden at arbejde med leret og håndværket, får du undervisning og sparring, der er tilpasset din proces.


  SØNDAG DEN 25/9 - FREDAG DEN 30/9


  Åbent værksted


  FREDAG DEN 7/10 - SØNDAG DEN 9/10


  Denne weekend bliver der undervist i grundlæggende glasurkemi.


  SØNDAG DEN 6/11 - FREDAG DEN 11/11


  Åbent værksted